انواع باطری خورشیدی Go to product page

انواع باطری خورشیدی
  • مدل کالا: a3
  • موجودی: در انبار
0 تومان قیمت بدون مالیات: 0 تومان

(باتری های خورشیدی)
باتری های خورشیدی یکی از بهترین منابع برای ذخیره انرژی خورشیدی هستند که به ما امکان استفاده از انرژی خورشیدی را در زمان های مختلف می دهند.
برای استفاده از باتری های خورشیدی نیاز به وسایل جانبی داریم این باتری ها انرژی تولید شده توسط خورشید را ذخیره می کنند و پنل های خورشیدی امکان استفاده از آنها را از طریق یک مبدل فراهم می کنند.اگر پنل های خورشیدی انرژی بیشتری نسبت به نیاز درخواستی تولید کنند انرژی اضافی به سمت شارژ باتری می رود بعدا وقتی پنل های خورشیدی برق تولید نمی کنند میتوان انرژی ذخیره شده قبلی در باتری را برای شب استفاده کرد.
لذا انرژی خورشیدی که انرژی الکتریکی تولید میکند نیاز به منبعی برای ذخیره سازی دارد تا هنگامی که نور خورشید نیست بتوان از انرژی الکتریکی مازادی که در زمان حضور این انرژی نامحدود تولید میشود بهره جست.باتری های خورشیدی با تبدیل انرژی ac تولید شده توسط پنل های خورشیدی کار می کنند و آن را به عنوان انرژی الکتریکی dc برای استفاده بعدی ذخیره می کنند.
از فواید استفاده از باتری های خورشیدی می توان به استفاده از تمامی انرژی تولیدی توسط پنل های خورشیدی ، کاهش هزینه پرداختی برق شبکه ، کاهش زمان خاموشی در نبود خورشید ، کسب استقلال از شرکت های تولید برق و... اشاره کرد.
باتری ها معمولا بین پنل ها و اینورتر نصب می شوند و انرژی خورشید ذخیره می شود تا بتوان از آن در شب یا زمانی که تولید انرژی خورشیدی کم است استفاده کرد هم چنین در مناطقی که دسترسی به برق وجود ندارد نیز این باتری ها برای ذخیره انرژی سیستم خورشیدی می تواند نقش بسزایی را ایفا کند.
باتری ها از ترکیب چند ماده شیمیایی ساخته می شوند بعضی ارزان اما دارای ظرفیت کم بعضی ها دارای ظرفیت بالا اما گران هستند.
باتری های سرب-اسید از نظر قیمت و ظرفیت در سطح متعادلی هستند به همین جهت ترجیح داده می شوند.
باتری ها بر مبنای سیکلشان ارزیابی می شوند.باتری ها هم می توانند دارای سیکل کم عمق باشندکه 10% تا 15% ظرفیت کل باتری است و یا سیکل عمیق که 50% تا 80% است.
تفاوت باتری های کم عمق وعمیق:
باتری های کم عمق آن هایی هستند که برای استارت ماشین استفاده می شوند این باتری ها طراحی شده اند تا چند صد آمپر را در عرض چند ثانیه تامین نمایند و به محض اینکه ماشین شروع به کار کردن می کند مولد جریان مسلط می شود و باتری سریع شارژ میشود اما باتری های عمیق در این زمان کوتاه جریان کمتری تخلیه می کند.هر کدام از این باتری ها برای کاربرد خاصی مناسب اند اما برای سیستم های قدرت pv باتری های سیکل عمیق مناسب ترند.
انواع باتری های سرب-اسید:
1- باتری استارت : باتری های سیکل کم عمق اتومبیل که برای کار سیستم های pv مناسب نیستند.
2- باتری های سیکل عمیق برای سیستم های Rv یا دریایی:
 باتری های 12 ولتی که معمولا 80 تا 160 آمپر ساعت ظرفیت دارند.این باتری بین سیکل کم عمق و سیکل عمیق است و طول عمر آن ها بین 2 تا 3 سال پیش بینی شده است.
3- باتری های سرب-کلسیم:
باتری های کم عمق که از شرکت تلفن بازسازی میشود و در سیستم های کنترل از راه دور استفاده می شوند.سیکل این باتری ها بین 15% تا 20% است و این باتری ها برای سیستم خورشیدی توصیه نمی شود.
4- باتری های sealed :
این نوع باتری که مایع درون آن کاملا محفوظ است می توانند در هر موقعیتی بدون نشت اسید عمل کنند.
 5- باتری های AGM:
از نوع باتری های  sealed هستند که از Absorbed Glass Mat  در بین صفحه ها استفاده می نمایند.این نوع باتری بسیار سخت است.با توجه به اینکه این باتری نیاز به نگهداری ندارند لذا برای سیستم های قدرت خورشیدی متصل به شبکه به همراه باتری مناسب هستند.این باطری ها دارای بیشترین رنج هستند و دارای سیستم های بزرگ 2 ولتی هستند.بیشتر باتری های sealed از نوع AGM هستند.
6- باتری های Deep-Cycle:
این باتری ها دارای صفحات بزرگ و ضخیمی هستند که آن ها را برای کاربرد در سیستم های مبتنی بر منابع تجدید پذیر مناسب می نمایند.این باتری ها می توانند قسمت عمده ظرفیت خود را پیش از شارژ مجدد مورد استفاده قرار می دهند و صد ها یا حتی هزار ها سیکل 80% سیکل را تحمل نمایند.
7- باتری های Gel:
 این نوع باتری شامل اسیدی هستندکه با اضافه کردن ژل سیلیکا به صورت ژل و حالت جامد تبدیل شده است حتی با شکسته شدن این باتری ها امکان ریخته شدن اسید آن وجود ندارد.این باتری ها را نمی توان خیلی سریع شارژ نمود چرا که ممکن است به طور مداوم آسیب ببیند.اگر این باتری ها توسط مبدل شارژ شوند تنظیم دقیق جریان شارژ اهمیت دارد تا در حد مناسب برای باتری محدود شود.این نوع باتری نسبت به سایر باتری ها گران تر است و کیفیتش بهتر است.